donderdag 2 februari 2017

Dag januari, hallo februari

Het is stil op mijn blog geweest deze maand. Ik heb tussen drukke dagen op mijn werk, wel een aantal projecten gemaakt en afgemaakt. Maar er de tijd niet voor genomen om er foto's en blogs van te maken. In blogland zie ik dat op een aantal blogs die ik graag volg ook gebeuren, het lijkt of er nog even van een "winterstopje" genoten werd. In mijn bloglijst zie ik na gisteren weer meer blogberichten verschijnen en ik heb me voorgenomen om de blogberichten die in mijn hoofd al gemaakt zijn, ook hier te gaan plaatsen. 
Ik moet bekennen dat ik geen fan ben van de wintermaanden, voor mij mogen november, december en januari echt overgeslagen worden of het winterweer ingeruild voor een lekker voorjaarszonnetje.
Vandaag de eerste dag met wat hogere temperaturen, maar als je de weerspreuken moet geloven, hoeft dat niet veel goeds te beloven...we gaan het zien....

3 opmerkingen:

Corina zei

Leuk om die spreuken te lezen.
Ik heb al wel weer foto's gemaakt moet alleen nog blog berichten maken.

Ben benieuwd naar wat je allemaal hebt gemaakt en afgemaakt hebt.

simoneannemone zei

Hier een echt seizoenen-mens :-)
Elke maand heeft zijn charme.

En wat de blogberichten schrijven heb ik toch het idee dat het steeds minder wordt. FB en al die andere social media nemen hiervoor de plaats in.

Maar gelukkig zijn er nog leuke blogschrijfsters zoals jij die gewoon doorschrijven :-)

Marian zei

Ik voeg aan die maanden die jij opnoemt altijd nog februari aan toe...Ben ook niet zo van de winter..
Al geeft dat wel 'meer tijd om te fröbelen" want zodra het beter weer wordt, heb ik toch vaak weer andere prioriteiten, zoals de tuin..