zaterdag 20 februari 2016

CAL 2016 ~ Tides of Change ~ voorbereiding en kleurkeuze

Ik was niet van plan om nog een deken te gaan maken, de CAL 2015 Granny deken (klik hier) en de Sophie's Garden deken (klik hier) zijn nog niet zo lang geleden gehaakt. Tot er de afgelopen weken allerlei nieuwe meehaak dekens op verschillende FB groepen langskwamen, het ene patroon nog leuker dan het andere. Dus ja....ik ben gezwicht voor het patroon van de Facebook groep Creatief met Draadjes: Tides of Change naar een patroon van Patrick ORandle. Dit keer een patroon van een ronde deken. De keuze voor het garen was snel gemaakt.
Bij Wolcafe heb ik een vijftal kleuren uitgezocht van het superzachte Scheepjes Color Crafter (klik hier). De 63 kleuren waaruit je kunt kiezen verwijzen naar steden in Nederland, leuk bedacht toch?
De bollen hebben een looplengte van 300 meter, 100% acryl garen en leuk geprijsd. In totaal had ik 16 bollen in totaal in mijn draadmand klaar staan om te gaan gebruiken.
Ik koos voor wit (Weert) , licht grijs (Heerenveen ), anthracietgrijs (Rotterdam, kon niet ontbreken...), licht limegroen ( Leiden) en olijfgroen (Assen). 
Afgelopen zondag is het eerste deel van het patroon online gezet, vandaag haakte ik de eerste 10 toeren van de deken. Deel twee is vandaag online gekomen, maar die bewaar ik voor dinsdagavond voor het avondje haken bij Wolcafe...
 
 

1 opmerking:

Tialda zei

Toch nog aan de haak met een deken! Mooie kleuren.
Ik heb het nog niet vorbij zien komen.... Maar heb dan ook even oogkleppen op, wil voorlopig wat kleinere projecten doen