woensdag 22 april 2015

Haken en sfeer ~ Wolcafe

Aanstaande zaterdag 25 april, lanceert het Wolcafe op een feestelijke wijze haar eerste boek "Haken & Sfeer". Het boek is onderverdeeld in 5 thema's, waarop de schrijfsters alle patronen hebben gebaseerd. Het werden: shoppen in de stad, home sweet home, gezellige picknick in het park, slenteren op de markt en een zomerse stranddag.
Elk thema wordt aangekleed met een uitgebreid assortiment zelfmaakprojecten, zoals espadrilles, slippers, omslagdoeken, kussens, tassen, portemonneetjes en zelfs kleurrijke schaaltjes. De leukste klerurrijke patronen kunnen uit het boek gehaakt worden.
Voor het thema "gezellige stranddag" mocht ik een aantal van de patronen proefhaken. Op de foto's hierboven zie je een hele kleine sneakpreview. En hoe leuk: voor die bijdrage wordt ik nog genoemd in het boek ook....
Op het blog van Wolcafe (klik hier) en de Facebookpagina van Wolcafe (klik hier) worden al een aantal van de in het boek opgenomen patronen getoond. De omslagdoek en de bijpassende tas met brede beugel  en portemonnee vind ik mooi.
Het boek is vanaf a.s. zaterdag 25 april te koop bij het Wolcafe, online of op de speciale feestelijke markt met een groot assortiment haak- en breiartikelen die van 10.00 tot 17.00 uur wordt georganiseerd met een hapje en een drankje, een goodiebag bij aankopen en 10% korting op de gehele collectie.

2 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Waarom moet ik nou toch zo ver wonen hé :-) ... waarom ... waarom ...
Wens jullie alvast een heel fijne aangename dag toe en geniet ervan !!

Lieve groetjes, Tinne

Jos van KloskaCreAtief! zei

Wat leuk dat je mocht proefhaken, leuk om zo mee te kunnen kijken achter de schermen bij het tot stand komen van een boek.

Een bezoekje aan Wolcafe zit er vandaag niet in waarschijnlijk, maar ga zeker online kijken naar dit boek!