zondag 6 april 2014

Borduurwereld beurs Sliedrecht 2014

De voorbereidingen voor de borduurbeurs in Sliedrecht slokten vrijwel al mijn vrije tijd op. Het bloggen schiet er dan wat bij in en bovendien wilde ik niet alles hier al laten zien, maar ook wat  bewaren om in Sliedrecht te laten zien. Maar de komende tijd zal ik het inhalen: de afgemaakte of nieuw gemaakte dingen komen hier zeker langs, maar ook de updates van werkjes waar ik nog mee bezig ben.
Gisterochtend was het vroeg op, laatste spullen in de auto gezet en naar Sliedrecht gereden. Ik had de pont van kwart voor 7 en stond even na 7 uur voor sporthal De Lockhorst om de spullen uit te laden.
Bets en Gonnie waren er ook al, we konden gelijk beginnen...
Het heeft best wat voeten in aarde voordat we de hele stand hebben opgebouwd. Op de foto hierboven ben ik ongeveer halverwege het inrichten van de stand. Vanuit de dozen, zakken en kisten proberen we onze spulletjes zo mooi mogelijk neer te zetten.
Even voor half 10 waren we er helemaal klaar voor om alle bezoekers te begroeten, vragen te beantwoorden, uitleg te geven en met heel veel dames een gezellig praatje te maken. 
Als laatste een foto zoals wij de beurs zien:  geweldig zo veel belangstelling voor onze stand, het was er soms zelfs dringen geblazen...

Bedankt voor alle leuke reacties, belangstelling en complimenten voor de stand en gemaakte spulletjes, ik heb er weer van genoten! 

4 opmerkingen:

Corina zei

Dat ziet er mooi uit zo op de foto's.
Leuk hoor als het zo druk is, nu is het ff bijkomen denk ik na zo'n beurs.
Ben benieuwd hoor naar alles wat er de komende tijd weer voorbij gaat komen.

Corina

Tialda zei

Jammer, dit jaar ben ik niet geweest! Had best een paar sokken van je willen kopen ;-)

Renske zei

Ja ook wij hebben van de beurs,
van jullie stand genoten en ook het ontmoeten van veel mensen die je wel van naam en berichtjes kent maar nu een gezicht erbij hebben. :-)

Ik ben Anneke zei

Kan ik toch nog een beetje meegenieten.
de parfum flesjes zijn ook mooi...