vrijdag 19 maart 2010

Voorbereidingen

Morgen is alweer de tweede zelfmaaklingeriedag waar ik naar toe ga met een vriendin.
Het programma van de dag ziet er veelbelovend uit.
Het thema voor de dag is: The Color Purple. Het is de bedoeling om met paarse materialen met elkaar aan de slag te gaan. Er worden via het forum afspraken gemaakt om te gaan patroontekenen, maat nemen of aan een setje te gaan werken.
Ik heb nog een geknipt setje van de beurs liggen, 1 slip al gemaakt, maar de rest nog niet verder aan gewerkt. Toevallig is het een paarse lycra met creme/lichtgrijs/zilver lycra erbij, past uitstekend in het thema.
De vorige bijeenkomst had ik ook mijn machine meegenomen en was ik niet verder gekomen dan het naaien van twee naadjes...:-) Ben benieuwd hoe ver ik deze keer kom.
De voorbereidingen voor de lente en een nieuw tuinseizoen zijn ook weer begonnen: bij het tuincentrum heb ik viooltjes gekocht om in bakken op de tuintafel en voor de tuindeuren te zetten.


Deze tuinzaden kon ik niet laten hangen. We hebben sinds vorig jaar een nieuw hek rond de tuin en dat moet nog begroeien met klimop. Maar tot die tijd vind ik het nog foeilelijk, dus dit jaar maar proberen op te vrolijken met kalebassen en pompoenen. De aparte kleuren van de zinnia's en zonnebloemen vond ik bijzonder, dus ook deze maar mee naar huis.
En in huis zorgen hortensia's en bloemen voor een vrolijke lentesfeer.

1 opmerking:

simoneannemone zei

Hoi Alice,

Volgens mij ben je deze keer iets verder gekomen dan twee naadjes!

Mooi die foto's van je bloemen. Heerlijk lentegevoel krijg je daarvan.

Groetjes,
saskia