woensdag 24 maart 2010

4 op een rij

De 5e Zelf Lingerie Maak dag was leuk, voor korte verslagen van de dag en impressies kun je hier, hier, hier of hier kijken en lezen. Tja, dan zal ik het maar gelijk bekennen: 1 van mijn voornemens voor dit jaar is jammerlijk gesneuveld...Was ook wel heel erg moeilijk afgelopen zaterdag om niet aan de verleiding toe te geven. En dat heb ik dus ook met overgave gedaan...lingeriematerialen gekocht die ik eigenlijk niet echt nodig had gezien mijn voorraad thuis.
Ik kocht een aantal couponnen (voor de helft van de prijs en dat was heeeeel aantrekkelijk) voor badkleding en setjes. De gele met zwarte lap is vrij groot en deel ik met mijn vriendin. Bij de witte couponnen kocht ik bijpassend elastiek, met een zilver randje en iriserend randje. De cremekleurige stof is ook iriserend, maar is op de foto niet echt goed te zien.
Verder gingen drie klosjes metroflock, dat is moussegaren voor de lockmachine, lingerie-elastiek en witte oogjes en achtjes mee naar huis.
 
Met een aantal andere hamsteraars hebben we een nieuwe afspraak gemaakt: 4 op een rij. Een update op ons blog met verklaring en tegenprestatie maken minimaal deel uit van de uitdaging.

Ik verklaar dat ik de komende tijd minimaal 4 setjes maak, voordat ik nieuwe materialen mag kopen. De 4 setjes worden gepubliceerd op dit weblog en aan de medeforumleden getoond. Alleen bijpassend garen, voor zover ik dat niet heb, is het enige dat ik mag kopen. Verder koop ik niets en gebruik ik alleen spullen uit mijn eigen voorraad!

Mocht ik mij niet aan deze afspraak houden, dan was ik als tegenprestatie de auto aan zowel de binnen- als buitenkant (daar heb ik echt een gruwelijke hekel aan). Een foto van deze tegenprestatie zal ik dan tijdens de volgende Zelf Lingerie Maak dag aan de "Wall of Shame" hangen.

4 opmerkingen:

Jos van KloskaCreAtief! zei

Volgens mij moeten we een heeeeeel grote muur gaan maken voor de volgende lingeriedag, haha. Ik zie al dat ik eerder tussen de couponnetjes had moeten neuzen, je hebt er hele mooie tussen zitten!

Miriam zei

Ik ben benieuwd wat voor moois je maken gaat voor 'de 4 op 1 rij'.

Groetjes en fijne paasdagen!
Miriam

poetsie zei

Heb je al een mooie bh kunnen maken en lukt het om het vol te houden? Ik moet zeggen, dat mijn poging pijnlijk mislukt is.

Helmi zei

Herkenbaar, een stoffenwinkel bezoek ik meestal als mijn stofjes verwerkt zijn. Ik geef toe dat dit een streven is, het lukt helaas niet altijd. Succes met het maken.
grt. Helmi