dinsdag 26 januari 2010

Ken je Wim?

Als ik erover nadenk ken ik best een aantal "Wimmen".
Ik heb een ome Wim, een 3-tal neefjes die Wim heten, een buurman Wim, een paar Wim-collega's, Jan heeft een vriend Wim, de man van een vriendin heet Wim en uiteraard nog wat vage kennissen, bekenden of BN-ers die ook zo heten.

Er zijn echter een aantal "Wimmen" die veel en vaak in mijn gedachten zijn of waar ik zomaar ineens aan moet denken.
Die zijn echter van een heel andere orde: het zijn "Work In Mind" of in goed nederlands "Wil Ik nog Maken" projecten.

Voor de borduurpatroontjes die in deze categorie vallen heb ik een aparte map op mijn computer gemaakt en daarin staat inmiddels een aardig lange lijst. Mooie foto's, afbeeldingen of plaatjes voor lingeriesetjes plak ik in mijn "lingerie-idee-boekje", dat heb ik daar speciaal voor gemaakt. En zie ik iets leuks in een bepaald blad, dan leg ik die op een aparte stapel zodat ik makkelijk kan terugzoeken. Je begrijpt, de stapel groeit gestaag.

Lang niet alle WIMmen zullen gemaakt worden. Maar oh, wat is het heerlijk en leuk om ze zo af en toe in gedachten de revue te laten passeren, te bekijken op de computer of te bladeren in m'n ideeenboekje...

Hieronder een kleine impressie waar mijn gedachten zo af en toe naar afdwalen:p.s. komt het bekend voor........?

4 opmerkingen:

Sigrid zei

zeer herkenbaar! En beide jasjes staan ook in mijn lijstje. Die van Vogue ben ik ooit aan begonnen, in een totaal verkeerde stof. Moet ik toch nog eens proberen.

Miriam zei

Heeeeeeeeeeel herkenbaar :) Ik heb die lijst op mn blog gezet in de rechterkolom. En ik moet eerlijk zeggen dat niet alles erbij staat. Maar ik sluit de lijst af met 'en vele, vele andere dingen' dat zegt wel genoeg hè.

Groetjes
Miriam

Jos van KloskaCreAtief! zei

WIMmen genoeg (er zitten hele mooie tussen), maar die TIJD he :-)

Tialda zei

Ook hier genoeg Wim-men... En je inspiratie boekje is ook zo'n Wim.... Heb inmiddels een borduurmodule, nou nog de tijd! ;-)