woensdag 26 augustus 2009

Terug van vakantie


We zijn weer terug van een heerlijke vakantie. Dit jaar niet naar het buitenland maar "gewoon"op de camping. http://www.vlinderhoeve.nl/
We hebben heerlijk weer gehad en praktisch alle dagen buiten vertoeft. Op een enkel buitje zo nu en dan na, maar dat was niet noemenswaardig.

Inmiddels het normale leven weer opgepakt, werken en volgende week gaat dochterlief naar school na 8 weken vakantie. Voor het eerst naar het voortgezet onderwijs, leuk en spannend.
Tijdens de vakantie heb ik veel gelezen, gebreid en gehaakt, erg ontspannend en relaxed.

Hier de foto's van de gemaakte en afgemaakte werkstukken, twee omslagvestjes en 1 spencer.

Niet echt goed te zien op de foto's, maar de kleur is oudroze.
Alleen nog de strikbandjes aannaaien en dan helemaal af.
Deze spencer is wat langer met een schulprand aan de onderkant.

Ook met de gehaakte hexagonnen begonnen. Heel leuk om te doen, maar wel heel arbeidsintensief. Bij de beschrijving staat dat de uiteindelijke maat handgrootte is, maar dat haal ik niet.
Hier is het begin. Ik haak nu nog 6 van deze maat en zet ze dan weer aan elkaar, nog wel even werk dus.


Al surfend kwam ik op de site van Sarah London
Wat een leuke dingen maakt ze, de patronen van de wool eater blanket en de hawaii flowers vind ik ook al zo leuk. Zat stiekem al te bedenken welke kleurencombinaties er leuk voor zouden zijn...

Morgen foto's van het eindelijk afgemaakte rooie hempje met een bijpassende bh en slips...

Vanmiddag bijgekletst met de dames van de borduurclub, plannen maken en ideetjes uitwisselen wat we de komende keren zullen gaan doen. We hebben er weer zin in!
p.s. ben wat aan het experimenteren met de kleuren van de blog, moet even wennen of ik het leuk vind, kan dus nog veranderen.

1 opmerking:

Lucienne zei

Hallo Alice,

Ik heb vol bewondering en open mond naar je blog gekeken en ben heel erg onder de indruk, wat maak jij prachtige spullen, of het nu naaien, borduren of haken is, alles is even mooi. Heel knap hoor, petje af. O ja, en een hele leuke blog met gezellige foto´s.
groetjes Lucienne