maandag 18 januari 2016

High Tea

Wat een welkome afwisseling was de High Tea die Leonie van Wolcafe gisteren had georganiseerd voor een aantal dames die zo nu en dan wat hulp bieden bij o.a. creatieve beurzen.
We werden verwacht bij Theeschenkerij "Watertanden" in Jaarsveld. De theeschenkerij is sinds de zomer van 2013 gevestigd in de monumentale zwarte schuur van het Dijkhuis te Jaarsveld. In de sfeervolle ruimte of buiten op het terras kun je genieten van zelfgebakken taart, stoere boterhammen of een heerlijke kom soep. Jaarsveld is prachtig gelegen aan de Lek en een zeer geschikte uitvalsbasis voor wandel- en of fietstochten. De theeschenkerij is geopend vanaf april t/m september, op zater- en zondagen en in de maanden juli en augustus ook op vrijdag. Speciaal voor deze gelegenheid was de theeschenkerij voor ons geopend.
We hebben genoten van hartige en zoete hapjes, ruime keuze uit verschillende smaken thee en voor de liefhebbers allerlei soorten koffie.
Van Leonie (nog heel erg bedankt!) kregen we allen een draadmand met houten deksel waarin we onze "garenschat" kunnen bewaren. Met de deksel erop is het dan een decoratief bijzettafeltje. In de draadmand vonden we een mooi kussen met "winterse" dieren, een mooie glazen stolp, bijpassend snijplankje en een notitieblokje met twee zelfgemaakte knopen.
Alle informatie, locatie en openingstijden van Theeschenkerij Watertanden in Jaarsveld kun je hier (klik) vinden.

3 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Wauw!!! Wat een verwennerij! Dat was genieten, denk ik!
Heel mooie attentie voor iedereen.

Lieve groetjes, Tinne

Margaret zei

Dat klinkt als een gezellige, geslaagde High Tea met ook nog een fijn aandenken.

Groetjes, Margaret

Bets zei

Ziet er erg gezellig uit