dinsdag 24 augustus 2010

Pincushionswap

Wat viel het weer afgelopen weekend ontzettend mee. In ieder geval waren wij in het oosten van het land te vinden op "De Vlinderhoeve" en daar was het prima uit te houden.
Met name voor de deelnemers aan het "Opel treffen" dat ook afgelopen weekend plaatsvond op het campingterrein. Hier een kleine impressie van de prachtige Opel oldtimers die te bewonderen waren.

Voor de liefhebbers is hier een complete fotoreportage te zien.Al surfend over het www kwam ik op de site van Quilting Jeannet terecht. Met veel enthousiasme is zij bezig met de organisatie van een zogenaamde "Pincushion Swap". Hier kun je er alles over lezen en je wellicht ook opgeven. De teller van het aantal deelnemers stond al op 58. Ook ik heb me opgegeven om mee te doen, het is een leuk klein project om te maken, goed te doen dus. Ik ben reuze benieuwd wat ik terugkrijg van 1 van de andere deelnemers.
Het is de bedoeling dat alle ontvangen speldenkussens op 6 november a.s. op de weblogs getoond worden.
(p.s. je hoeft overigens geen weblog te hebben om mee te kunnen doen.)
Nu alleen nog even uitvogelen hoe ik het icoontje op mijn weblog kan toevoegen en een patroontje opzoeken om te maken. Het speldenkussentje dat ik hier zag vond ik overigens wel erg leuk!! Hier is het patroon te vinden.
Deze speldenkussentjes maakte ik al eens eerder:
Voor dochterlief is de middelbare school weer begonnen, gisteren nog geen 50 minuten naar school om haar rooster voor de komende 2! weken op te halen. Vandaag een halve dag les, kwart voor 1 was ze al weer uit.
Dit berichtje kwam ik op haar weblog tegen, leuk om te lezen en toch wel een beetje herkenbaar...

1 opmerking:

simoneannemone zei

Wat een leuk idee die Pincushion Swap.
Ik heb me meteen ook aangemeld! Leuk om aan mee te doen.

En ik herken het verhaal op haar blog ook helemaal!
Rustiger en overzichtelijker wordt het er niet van als ze naar de middelbare school zijn maar het is wel een hele leuke leeftijd (behalve als er een puberbui voorbij raast!)

Saskia